Hesthest består av Hanne, Peder og Andreas. Vi holder til på Fagerborg mellom Majorstua og Bislett. Vi kaller oss et kreativt kontor, siden vi jobber med så mange forskjellige kreative utfordringer som er vanskelig å kategorisere. (Sjekk ut prosjektene på forsiden, så skjønner du hva vi mener.)

UTEN EN KONSULENT

Har man kreativiteten, evnene og kunnskapen på plass i en kommunikasjonsbedrift, og en klype erfaring å høste av i tillegg, kan det være en fordel å være en liten, fleksibel aktør. Når det ikke er noen mellomledd å tale gjennom, forsvinner det for eksempel ikke så mye informasjon i samtalen mellom kunden og kreatørene. Altså ingen konsulenter eller andre fordyrende ledd mellom kunden og kreatører.

TROJANSKE HESTER

En trojansk hest kan fungere som et bilde på å smugle inn informasjon inn i bevisstheten til mottakeren. En virkningsfull oppskrift for å bryte ned mentale forsvarsverket og skape begeistring hos målgruppa.

En moderne kommunikasjonsbedrift trenger ikke være så stor for å kunne levere løsninger til mange plattformer. Digitale verktøy forenkler daglig administrasjon, gjør kommunikasjonskanaler tilgjengelige som aldri før og utformingen av det som skal passe inn i dem lettere å utføre. En trenger dog evnen til å produsere de gode ideene som skiller seg ut fra alle andres uttrykk. Den nødvendige sansen til å utforme og forfatte engasjerende uttrykk må være til stede, sammen med evnen til innlevelse i målgruppenes hoder. Dessuten bør en vite en del om prosessene som spiller inn i forbrukeratferd og hvordan vi foretar valg, slik at en kan lage en effektiv strategi å bygge ideene på.

NAVNET HESTHEST

Har du et bilde av en hest er det unødvendig å legge til ordet hest for å kommunisere hest. Det blir som å skrive hesthest – en gammel fyfy-regel for kommunikatører, som Peder og Andreas lærte om på Westerdals.

På den annen side: Hesthest er et rart, selvrepeterende ord som for mange er lett å huske – altså få kjennskap til Hesthest. Kjennskap rir alltid i tospann med kunnskap. Derfor må man også tenke på hvilke holdninger som skal læres og knyttes til kjennskapen. Som at Hesthest er en smidig liten idésmie som utformer markedsstrategier, konsepter, film, foto, tekst, design og alt som er av kreative løsninger – uten bruk av konsulenter – men med stor interesse for nyere forskning på markedsføring, psykologi og forbrukeradferd. Slik at vi kan tilby løsninger som virker.